keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Säästytään sekä haaskaukselta että elokuvalta

 
Jotkut suomalaiset surevat sen perään, että Renny Harlin ei tekisikään elokuvaa Mannerheimista. Ehkä itkut on turhaan itketty. Voi olla onneksi ihmiskunnalle, että se kertalaakilla säästyy rahan haaskaukselta ja huonolta elokuvalta.

Vaikka kuinka pinnistelen muistiani, en keksi elokuvan historiasta yhtäkään tapausta, että olisi luotu suurella rahalla jotain katsomisen arvoista, kun lähtökohtana on ollut suurmiehelle tehtävä kunnianosoitus. Sellaisilla perusajatuksilla syntyy patsaita muttei oikeita elokuvia.

Merkittävä taide syntyy pienemmistä asioista ja pienemmistä ihmisistä.

Enkä usko, että Renny Harlin olisi se ohjaaja, joka tässä kohdin kääntäisi historian suunnan.
 

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Poru elokuvasta on aivan käsittämätöntä. Miljonäärit Harlin&Selin vouhottavat isänmaallisuudesta sun muusta ja tuskin kumpikaan on hetkeen maksanut ainakaan veroja lantin,lanttia suomeen. Kaiken kukkuraks ne pistää tän isänmaallisuuden vuohotuksen päätteeks sievoisen summman rahaa omaan taskuun. Syyllistetään laman kourissa olevia ihmisiä,että et ole isänmaallinen jos et osta lippua ja jos et hehkuta elokuvaa. Jos haluat olla isänmaallinen, niin lainaa kirjastosta läjä kirjoja Mannerheimista ja lue ne. Sitten anna tue suomalaisia köyhiä, nuoria, lapsia tai vanhuksia sillä 50€ lipulla.
-joni k.-

Nimetön kirjoitti...

Ja miljoona kirjoitusvirhettä...kestäkää.
-joni k.-