keskiviikko 17. joulukuuta 2008

En tunne juuri ketään kiinnostavaa

 
Google on kertonut, mitä sen sivuilta eniten haetaan.
 
Suomalaisten nimien kärki on seuraava: 1) Johanna Tukiainen 2) Rakel Liekki 3) Duudsonit 4) Martina Aitolehti 5) Jussi Halla-aho 6) Ilkka Kanerva 7) Satu Tuomisto 8) Marika Fingerroos 9) Susanna Sievinen 10) Ismo Laitela.
 
Näistä tiedän Ilkka Kanervan ammoisilta ajoilta. Kerran katselin Duudsoneita telkkarista kymmenen minuuttia. Tiedän, että Satu Tuomisto on missi ja että Susanna Sievinen on ollut naimisissa uimarin kanssa. Marika Fingerroos on missialan ihminen tai sitten hän on joku salarakas.
 
Viidestä muusta minulla ei ole aavistustakaan.
 
Olenkohan syntynyt väärään maailmaan? Mitä ihmettä minä täällä teen?
 

4 kommenttia:

Laura R kirjoitti...

Lista kertoo paljon meistä ihmisitä ja netistä. Listalta tämä Halla-aho herättää eniten huolta. Siis tavallaan se, että hän ylipäätään on tällä listalla. Kyseessä on siis perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu (ainakin oli ehdolla) pääkaupunkiseudulta. Tohtorismies, joka kirjoittaa maahanmuutosta (minua) varsin häiritsevään sävyyn. Muut ovat listalla tissiensä tai salarakkauksiensa vuoksi, mutta tämä tyyppi on mielipiteidensä. Minusta tämä tekee listasta vielä ankeamman.

Lauri kirjoitti...

Kyllä mielestäni on kuitenkin hienoa sinänsä, että joku on julkisuudessa ja kiinnostaa ihmisiä mielipiteidensä vuoksi. Tuohan se ainakin vaihtelua kun näyttää siltä että mistään muusta ei ainakaan lehdissä kirjoitella kuin niistä misseistä ja salarakkaista.

Tämä siis Halla-Ahon mielipiteisiin kantaa ottamatta. Tärkeintä on, että mielipiteitä edes on. Niihin vaan valitettavasti tuntuu törmäävän yhä harvemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se minua sinänsä haittaa jos joku ulkonäkönsä tai petikaveriensa avulla ratsastaa lööpistä toiseen. Se mielenkiinto millä ihmiset näitä seuraavat laittaa ajattelemaan. Näin se taitaa olla kuten Sir Elwoodin Hiljaiset Värit on biisissään todennut: "Eikä se mitä sä sanoit, vaan miten kauniiksi kaikki puetaan."

Anonyymi kirjoitti...

Maailmassa,mutta ei maailmasta.

Ehkä tämä muukalaisuus korostuu tällaisen suuren juhlan alla ja mieleen nousee monenmoisia kysymyksiä.