perjantai 30. joulukuuta 2011

Tätäkin tapahtui vuonna 2011

Uutisvuotta on muisteltu. Omassa varastossani on myös tällaisia, melkein unohdettuja tapahtumia. Valitsin niistä seitsemän:
1) Orimattilassa ovat tyytyväisimmät suomalaiset, sitten tulevat Kuusamo, Jämsä, Noormarkku ja Raahe. Suonenjoella ovat tyytymättömimmät.
2) Kesäpaikan naapurissa paloi halli. Monta kuukautta myöhemmin näin talon vanhaaisäntää, jonka käsiin oli otettu palaneen ihon tilalle reidestä uutta nahkaa.
3) Espoolainen 16-vuotias poika anasti toiselta nuorelta Habbo-hotellin huonekaluja 465 euron arvosta. Hyvinkään käräjäoikeuden mielestä 16-vuotias syyllistyi näpistykseen ja lievään luvattomaan käyttöön, mutta Kouvolan hovioikeus katsoi, ettei virtuaalihuonekaluja voida pitää irtaimena omaisuutena.
4) Jossain ehdotettiin, että koiran omistajilla pitäisi olla jonkinlainen koirakortti. Kukaan ei ole vielä ehdottanut, että kadulla ei saisi kävellä ilman asianmukaista koulutusta.
5) Helsingin Sanomat laittoi jakoon 25 000 lehteä, joissa oli viikon vanha etusivu.
6) Heti Breivikin iskun jälkeen terrorismiasiantuntijat olivat erimielisiä siitä, oliko kyseessä Al Qaida vai jokin muu islamilainen järjestö.
7) Tutun sairaanhoidon opiskelijan opinnäytetyö leikkaussalien varmistuslistoista jossain alan konferenssissa oli melkoinen hitti. Lopultakin on keksitty, että leikkaussalissa voisi olla lista, josta tarkistetaan ennen operaatiota, onko kaikki tarpeellinen kunnossa ja leikataanko oikea jalka.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä, hauskoja, kummallisia ja vakavia ovat.