keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tehojen lisääminen sängyssä makailemalla

Minut tuntevat ovat varmaan tottuneet ja ehkä kyllästyneetkin ajatukseeni, etten ole töissä enkä ole ollut töissä pitkään aikaan. Olen sanonut, etten pidä töiden tekemisestä ja siksi en välitä koskea niihin ollenkaan.

Kaiken lisäksi töiden välttämisellä on se puolensa, että minun elämässäni se on monesti kaikkein paras keino saada jotain aikaan.

Tämä tuli todistetuksi eilen, kun vetelehdin aamulla sängyssä epätavallisen pitkään. Tunti ylimääräistä makoilua tuotti ideat kahteen joulunajan puheeseen.

Se oli tehokasta makailua. En olisi päässyt samaan tulokseen, jos olisin noussut tuntia aiemmin töitä tekemään.

1 kommentti:

Vesa Haapala kirjoitti...

Moi Arto!

Huomasin, että olit käynyt kesäkuussa kommentoimassa blogissani Saarikoski-juttuani. Joko olet saanut väitöskirjasi tehtyä? Tuli mieleen, että jos kiinnostaa, niin olen kirjoittanut jo 2003 jutun, jossa käsittelen Saarikosken ja Kierkegaardin suhdetta Tanssiinkutsu-kokoelman yhdessä runossa. Tekstini löytyy teoksesta Kuvien kehässä (2003, SKS), jonka toimitin. Väitöskirjassani käsittelen mm. uskonnollista kieltä Södergranin tuotannossa (Haapala 2005). Tsekkaa, jos kiinnostaa. Siellä on esim. analyysi runosta nimeltä "Gud". Tsemppiä väittelyyn ja sellaiseen!