tiistai 2. syyskuuta 2008

Taidan ruveta lestadiolaiseksi

Kaiken kohun keskellä minunkin oli pakko katsoa Big Brotheria. Ehkä huonompaakin televisio-ohjelma olisi mahdollista tehdä. En vain keksi millaista se mahtaisi olla. Tässä porukka juntteja suljetaan samaan taloon, ja toinen porukka juntteja katsoo, mitä ne tekevät.

Taidan ruveta lestadiolaiseksi. He ovat oikeassa siinä, mitä ovat aina sanoneet: televisio on sontaluukku. Turhaan niille lestadiolaisille on naureskeltu ja heidän tiukkapipoisuuttaan on paheksuttu. Jokainen voi itse tarkistaa, mihin tässä on tultu.

Ainakin voisi aloittaa maailman parantamisen tästä: kieltäytyisi tuosta roskasta. Sanoisi että tämä saa jo riittää.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällaiset ohjelmat ovat oiva paikka harjoitella elämässä monasti suotavaa taitoa arvioida kriittisesti sitä,mitä meille tarjotaan.Tässä kun ei voi menettää mitään,vaikka television sulkisikin.

Anonyymi kirjoitti...

BB on aikas suosittu, joten moni ihminen haluaa rentoutua ohjelman parissa ja tulee iloiseksi ohjelmasta. Ja eikös se ole ihan mukava asia että ihmiset tulevat iloisiksi viihteestä?

Onko se nyt sitten lopulta viisaampaa katsoa pallon perässä juoksevia aikuisia miehiä?

Osan viisaudesta voi aina välillä ainakin mielestäni jättää korkeammille voimille.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee kyllä mieleeni kysymys: Mitä noi ihmiset selittää vanhemmilleen, saatiko sitten isovanhemmilleen kun he tulevat elämänsä kohokohdasta BB-talosta pihalle?...jossa he pilaavat elämänsä ja vielä vapaaehtoisesti.Ei siellä mitään järjen jättiläisiä ole.Ne on siellä kun lihapullia pannulla, joita tökitään haarukalla. Jos tämä todella sairas touhu on jonkun mielestä saman vertaista viihdettä kuin jalkapallo, niin on pelisi jo menetetty. -joni-

Anonyymi kirjoitti...

En tarkoittanut vertaista, vaan että jonkun ihmisen mielestä viihdyttävää samoissa määrin kuin toisen mielestä jalkapallo.

Anonyymi kirjoitti...

Ok.Ymmärsin väärin sinun pointtisi.Kova hinta tulee kuitenkin viihteelle ja missä kulkee viihteen raja. Onko BB todellakin viihdettä? Saman tasoista "viihdettä" BB:n kanssa on amerikkalainen vapaapaini.-joni-

Niko "N-CoRe" Metso kirjoitti...

Pahaa tässä asiassa on myös se että ei riitä että sitä tulee tuutin täydeltä tv:stä vaan sitä ei voi välttyä siitä puhutaan työpaikalla lehdet täynnä jne jne...

ennen oli sentää ohjelmat ohjelmina ja lehdet asialehtiä

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika!!!!! Kuinka kukaan täysijärkinen ihminen voi sanoa sitä BB- sontaa viihteeksi!???? Herätkää jo nuoretkin. Älkää katsoko sitä läpimätää ohjelmaa. Vihdettä on monenlaista, erilaisia tyylilajeja, mutta ei BB ole sitä missään tyylissä.
-yks äiti-