keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Harvinainen keskustelu

Paikallislehdessämme käytiin harvinainen keskustelu.

Ensin "Asukas" kirjoitti yleisönosastoon:
"Onko Alkon henkilökunta tai muut ihmiset huomioineet, että Alkon ja Valintatalon nurkilla aikaansa vietävät alkoholistit hakevat toisinaan alkoholijuomia alaikäisille pientä korvausta vastaan."

Tällaisia kirjoituksia saa lukea usein, ja melkein aina ne jäävät voimaan, sillä nämä syytetyt vain harvoin sanovat omaa ajatustaan.

Tällä kertaa oli poikkeus. Tämän päivän lehdestä on voinut lukea, kuinka "Alkoholisti valkosis" vastasi: "Sulle asukas. Valintatalon edes oleva porukka ei hae alkoholia alaikäsille. Ne hakiat on muita ku me jotka siä päivittäi ollaan."

Usein pysähdyn juttelemaan Alkoholistin valkosis ja hänen kavereidensa kanssa. Uskallan sanoa, että hänen vastaustaan kannattaa todella miettiä. Ei se kaikki ole pahaa mitä pahaksi sanotaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Luen paikallislehteä mahdollisimman vähän, mutta jostain ihme syystä bongasin juuri tämän keskustelun. Laillasi en epäile pätkääkään, etteikö asia olisi kuten "alkoholisti valkoisissa" sen ilmaisee. Olen huomannut, että alkoholistitkin ovat ihmisiä, jos heitä sellaisena kohtelee, vaikka muuan täti joskus ilmoittikin minulle, että joutuu helvettiin, jos alkoholistin pummailuun myöntyy.

-K